Liity yhdistyksemme jäseneksi!

OHJEET ALLA

Siirry täyttämään lomake:LIITY JÄSENEKSI

Siirry Jäsenmaksulomake sivulle: MAKSAMINEN

Uusi jäsen: Yhdistyksen nettisivuilla pääset liittymään jäseneksi, jolloin saat saman tien jäsenmaksutiedot. Jos tämä ei onnistu, niin laita sähköpostia tai kirje jäsenrekisterin hoitajalle. Muista laittaa mukaan yhteystietosi: nimi, osoite, puh.numero ja sähköpostiosoite. Myös maksukuitti maksetusta jäsenmaksusta pitää liittää mukaan, kiitos.

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu vuonna 2017 on 15 €. Maksaessasi jäsenmaksua muista kirjoittaa viestikenttään jäseneksi liitetyn nimi ja viite 330.


Kasvattaja: Yhdistyksen nettisivuilla pääset liittämään pennunostajia yhdistyksen jäseneksi. Jos tämä ei onnistu, niin laita sähköpostia tai kirje jäsenrekisterin hoitajalle. Kun maksat uuden pennunostajan yhdistykseen, laita viestiin maksamasi henkilön nimi ja viite 550 ja muista ilmoittaa jäsenrekisterin-hoitajalle uuden jäsenen yhteystiedot: nimi ja osoite, sekä mielellään sähköposti ja puhelin. Liitä mukaan kuitti maksetuista maksusta. Kun kasvattaja liittää pennunostajan yhdistyksen jäseneksi, maksu on 9 €.

Vanhat jäsenet:Lähetämme maksua varten tiedot sähköpostilla/kirjeellä. Älä siis maksa jäsenmaksuasi etukäteen.